onsdag 17. juli 2013

Paradoks






Oppvåkning innebærer at man forholder seg til paradoks på en ny måte. Et paradoks oppstår når du kan holde to tilsynelatende ulike påstander/ perspektiver samtidig. Etter oppvåkning blir en værende i senteret hvor de ulike perspektivene møtes og når begge synspunkt kan holdes samtidig uten en at det oppstår en konflikt da ser du ting slik de virkelig er. Du står utenfor dualiteten som tar stilling, som velger, som ser godt /dårlig, glede /sorg. Når man står utenfor så blir det som før var motstående påstander, sanne, samtidig. Det separate selvet som er i dualiteten kan forstå paradoks og må ta et enten eller perspektiv, slik blir din evne til å "kultivere" paradokser av noen sett som et må på hvor du er i prosessen.  

Der er ingen rette svar, alt er nøyaktig slik som det skal være, du kan ikke komme ut av kurs. Du må forstå at det spillet som ego spiller i dette øyeblikket det er din oppgave i dette øyeblikket. Se spillet som foregår se det for det, det er, et spill. Verden er din sene det er bare mangel på fantasi som kan holde deg tilbake. Husk at du ikke kan være uverdig med mindre du bestemmer at du er det. Vi er alle ulike prismer av det samme blide. Du har blitt gitt tøylene og kan styre dette, hva gjør du med dem? Du har bare ett valg kilden eller ego, det valget er ditt, separat og individuell eller enhet og en del av. Det handler om å flyte med, å finne flyten, å lære seg å flyte. 

I denne prosessen er det for de fleste nødvendig med en eller annen form for mål eller fristelse, at det er noe en kan oppnå, en belønning, ego trenger å tro at det kan oppnå noe. En kan ikke si til ego at -du, det er ingenting der og du kommer til å forsvinne. Ego kan ikke å gjøre ting som ikke medfører en eller annen form for belønning og man kan ikke forstår at ingentingheten er alt. Når noen spør om det er noen ende på veien, så kan en svare ja, -det er at du mister den du er. Men fra her så er det helt ok, å ha et selv kan rett og slett ikke måle seg med å være fri fra selvet.


content/uploads/The-Open-Secret-by-Tony-Parson.pdf



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar