onsdag 3. juli 2013

Loven om tiltrekning / The Secret


Dette er et tema jeg hadde tenkt at jeg skulle holde meg unna, men tydligvis ikke.. De siste tiårets spirituelle kassasuksess er loven om tiltrekning, at du blir det du tenker på og du tiltrekker deg det du sender ut. Problemet er ikke at loven ikke virker, -det gjør den faktisk, -av og til, du kan øke graden av susses om trener og blir god til å holde fokus samt styre tanken. Samtidig somhttp://thesecret.tv  snakker om en hemmelighet som lenge er blitt hold skjult for for oss og som gjennom boken skal bli avslørt så er faktumet det at boken bidrar til å gjøre kjent at der finnes en hemmelighet men boken gjør samtidig en god jobb med å fortsette å tildekker den. Problemet er neppe at det moderne mennesket ikke får det en ønsker seg, heller at man ikke vet hva man skal ønske eller "hvordan" man skal ønske. Man kan helt sikkert tiltrekke seg en ny bil ved hjelp av teknikker men man vet faktisk ikke om den vil være til nytte eller treffe en i hodet. For at loven skal virke og at det som kommer er en berikelse så må ønskene og endringen en er ute etter være autentiske,- og slik havner man på den spirituelle "karusellen". Når man først har beveget seg langt nok inn i dette feltet så kan du ikke snu og gå tilbake. Det finnes bare en vei ut, -og det er å finne ut av det hele, og de, de er ikke gjort på en, to, tre. 

Jeg anerkjenner at The secret for mange er det første steget mot et spirituelt liv, at loven om tiltrekning er en form for spiritualitet, -for egoet. Egoet kan ikke forstå virkelig spiritualitet og det må dermed komme senere. The Secret har ingenting med oppvåkning eller realisering å gjøre, heller motsatt, det bidrar til dypere søvn. Slik er dette ett skritt på veien mot realisering og samtidig ett skritt i gal retning, bort fra realisering.. 

Dette er en episode fra juli 2013, Abraham Hicks - den desiderte lederen innenfor loven om tiltrekning og rett skal være rett,- hun har en fantastisk energi. Se her:




"Dr. Seuss" setter The Secret på plass!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar