fredag 21. juni 2013

Programmet



Det å gå ut av Matrix, Orbit, Maya, Illusjonen kan ikke skrives eller snakkes om. Språket/stemmen tilhører programmet, alle bøker og alle samtaler likeså, det sies at der to finnes så opptrer programmet i mellom. Stillhet beskriver det, det går ikke å snakke om det, for der er ikke et det, så alt må sies indirekte, om hva det, ikke er. Hva det ligner på, aldri hva det er..

Spørsmålet, hva er sant? beveger oss mot konkusjonen om at virkeligheten ikke er virkelig og at svaret ligger bortenfor den dualistiske virkeligheten, utenfor konteksten. Sannheten er i ”mellomrommet” i -the void og vi har skapt en verden av illusjon med to motpoler, dualitet finnes ikke i sannheten, vi flyter rundt i ingenting i evigheten. Vår illusjon gir oss muligheten til en erfaring hvor ingenting i virkeligheten er, ingenting er det eneste som eksisterer og vi klarer det mesterstykket å erfare noe der ingenting er. Alt du leser er en løgn, alt som er skrevet med ord er en løgn. Alt du kan se, høre, føle, tenke er en løgn. Når du forstår det så er du klar men til da har Maya og hennes dataprogram full kontroll på deg, du er i hennes grep. 

1 kommentar:

  1. A sweet seeing of this one true face as other. It is lovely to skim your blog articles and recognize your discoveries as my own. ;)

    SvarSlett